martes, 22 de noviembre de 2011

Està a les nostres mans


El rol del professor està en crisi, ara ser professor vol dir ser un bon guia i ser un bon recolzament en el procés d'aprenentatge. Ningú no sap com serà el món d'aqui a 10 o 15 anys, segurament tot el que els nens d'avui puguin aprendre a l'escola pel que fa a continguts no els serà de gaire servei, actualment tenim moltissima informació al nostre abast però hem de saber aprofitar-la.  Es per això que hem d'oferir una educació de qualitat i això significa que hem de fer que aprenguin a aprendre i també que aprenguin a pensar, la realitat és que hem d'estar tota la vida aprenent i hem de tenir aquesta capacitat per poder-nos adaptar a la realitat canviant.
El futur de la nostra societat depen del tipus d'educació que estem oferint avui, per tant ens hem d'esforçar a donar una educació que permeti el desenvolupament global de totes les intel·ligències, cognitives, físiques, emocionals, socials, etc
Aquesta és una tasca massa feixuga per afrontar-la individualment, aprofitem les noves tecnologies per compartir les nostres experiències i sumem esforços per reinventar-nos com a docents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario